Descobreix el nostre entorn

Et proposem algunes activitats per a què aprofitis al màxim l'estada al nostre hotel, diverteix-te descobrint tot el que ens envolta!!!

Les Roques de Benet

A molts pocs kilòmetres podràs gaudir d'una meravellosa excursió a una de les muntanyes més icòniques de les Terres de l'Ebre, les Roques de Benet. Des del seu cim gaudiràs d'unes vistes privilegiades de tota la Terra Alta.

Lo Parrissal

Situat a la població de Beseit, dins la comarca del Matarranya, a uns 30 minuts, podrem fer una magnífica excursió seguint el curs del riu Matarranya per sobre d'una passarel·la de fusta que s'endinsa enmig d'uns estrets de roca majestuosos.

Montsagre de Paüls

A uns 45 minuts hi ha Paüls, al cor del Parc Natural dels Ports, territori ideal per gaudir de la muntanya amb quilòmetres de senders. Aqui et proposem la zona del Montsagre, on podràs gaudir de vistes espectaculars, fonts d'aigua, un teix monumental i boscos preciosos.

Via Verda Val de Zafàn

Amb l'estació de Bot a pocs metres, gaudeix dels més de 150km d'aquesta via verda que va des de l'Aragó fins la desembocadura de l'Ebre passant per paratges i racons incríbles de les nostres terres, agafa la bici i descobreix tota la màgia d'aquest recorregut.

Amb caiac per l'Ebre

Una altra de les activitats més atractives que ens ofereix el nostre entorn és fer un descens amb caiac pel riu Ebre, gaudint dels paissatges que ens anem trobant a la ribera del riu.

Tast de vins als cellers del poble

Com que Bot és terra de vins, no pots deixar escapar l'oportunitat de fer una visita guiada i un tas de vins als dos cellers que tenim al poble, Cal Menescal (https://www.cellermenescal.com/) i Sant Josep Vins, el celler de la Cooperativa Agrícola Sant Josep (http://santjosepwines.com/sant-josep-vins/?lang=ca).

Espais de la Batalla de l'Ebre

Entre tots els espais de la Batalla de l'Ebre que hi ha a tot el territori, et proposem visitar el Museu Memorial de la Batalla de l'Ebre de Gandesa i el Centre d'Interpretació 115 Dies a Corbera d'Ebre.